microsoftteams image

 

 

Keynote spreker

 

Zoek je een trage, monotone, slaapverwekkende spreker? Met eindeloze teksten op felwitte slides in Times New Roman? Mij niet bellen!

 

Rico is een charismatisch spreker. Hij neemt zijn publiek mee in 'de kracht van een slecht idee' en laat hen zien hoe zij creatiever en wendbaarder om kunnen gaan met vraagstukken binnen hun eigen organisatie en werkpraktijk. Met humoristische voorbeelden en anekdotes schudt hij aan aannames, brengt hij energie en doorbreekt hij de dagelijkse denkpatronen.

 

Wil jij weten hoe je de innovatie- en creatiekracht kunt versterken binnen jullie organisatie? Hoe je de creativiteit binnen jouw organisatie bevorderd ondanks alle regels en protocollen waar we tegenwoordig vaak mee te maken hebben? Wil jij weten in welke mythes over creativiteit onze maatschappij vandaag nog steeds gelooft?

 

Zoek je een enthousiaste keynote spreker voor een event, congres of teamdag? Laat het weten, ik denk graag met je mee! Meer informatie over mijn aanbod vind je hieronder.

kracht slecht idee

 

 

 

Organiseer een geslaagd event met Rico Bakker

Met scherpe keynotes, energieke sessies en ruime ervaring help ik organisaties om creatiever en innovatiever te worden! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

 

Bel mij

App mij

rico banner

 

 

 

 

 

Referenties

Dubbel Quote

'Voor de Businessclub van Donar heeft Rico een masterclass patroonTdoorbrekend denken gegeven. Prachtig om te zien hoe hij op een boeiende en interactieve manier een groep mensen laat nadenken over innovatief denken. Goede en kundige spreker die je echt kan boeien van begin tot eind! '

 

hayoHayo Bijl
Commercieel Manager Donar

 

Dubbel Quote

'Rico verrast mij iedere keer weer in de sessies die hij leidt. Verrassende invalshoeken, een menselijke respectvolle aanpak en niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Rico wil zelf ook elke sessie fris wil blijven en zelf verder groeien als mens en als professional. Oprecht geïnteresseerd in zijn gesprekspartner en groep die hij begeleid. Rico vertegenwoordigd een jonge groep talenvolle professionals in het Noorden. Vanuit zijn perspectief neemt hij mij mee in de belevingswereld van deze generatie en nieuwe methodes om personen en organisaties in beweging te krijgen. '

 

rudolfRudolf Doornkamp 
Change Agent Innovatie  & Externe Betrekkingen Univé

Dubbel Quote

'Rico heb ik leren kennen tijdens de opnames van mijn podcast Fraîche Minds als vriendelijk, bevlogen en enthousiast. Na een aantal samenwerkingen heeft hij ook mijn collega's en relaties geïnspireerd met zijn verfrissende kijk op creatief denken. Mooi om te zien hoe zich ontwikkeld als spreker. Sky is the limit. Leuk weetje: Rico staat ook op de dansvloer zijn mannetje :) '

 

joelJoël Darius
Creatief Strateeg & Teamlead Mediahuis

Bekijk alle referenties

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvend spreker aanvragen