microsoftteams image

 

 

Keynote spreker

 

Zoek je een trage, monotone, slaapverwekkende spreker? Met eindeloze teksten op felwitte slides in Times New Roman? Mij niet bellen!

 

Rico is een charismatisch spreker. Hij neemt zijn publiek mee in 'de kracht van een slecht idee' en laat hen zien hoe zij creatiever en wendbaarder om kunnen gaan met vraagstukken binnen hun eigen organisatie en werkpraktijk. Met humoristische voorbeelden en anekdotes schudt hij aan aannames, brengt hij energie en doorbreekt hij de dagelijkse denkpatronen.

 

Wil jij weten hoe je de innovatie- en creatiekracht kunt versterken binnen jullie organisatie? Hoe je de creativiteit binnen jouw organisatie bevorderd ondanks alle regels en protocollen waar we tegenwoordig vaak mee te maken hebben? Wil jij weten in welke mythes over creativiteit onze maatschappij vandaag nog steeds gelooft?

 

Zoek je een enthousiaste keynote spreker voor een event, congres of teamdag? Laat het weten, ik denk graag met je mee! Meer informatie over mijn aanbod vind je hieronder.

kracht slecht idee

 

 

 

Organiseer een geslaagd event met Rico Bakker

Met scherpe keynotes, energieke sessies en ruime ervaring help ik organisaties om creatiever en innovatiever te worden! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

 

Bel mij

App mij

rico banner

 

 

 

 

 

Referenties

Dubbel Quote

'Humor, een ware storyteller, nieuwe inzichten, relevante voorbeelden, anders denken, af en toe een 'dat meen je niet!' moment. We zaten vanuit KPMG Nederland aan onze stoel vastgeplakt. Geen moment verveeld en ontzettend veel lol gehad met de gave opdrachten die Rico in zijn talk had toegevoegd. De reacties vanuit onze mensen waren heel positief! Zijn talk zit boordevol concrete handvatten waar je direct mee in je werk aan de slag kunt. Daarnaast: het is ontzettend prettig om met Rico samen te werken. Heel flexibel, denkt mee en heel professioneel. Ook zijn persoonlijke digitale set-up maakt dat zijn talk ook digitaal heel fijn is om naar te luisteren én te bekijken.'

 

hayoJorieke Markerink
Senior Manager KPMG

 

Dubbel Quote

'Gisteren hebben wij een fantastische kennismiddag beleefd met Rico. Iedereen was laaiend enthousiast, de energie was de hele middag hoog. Mijn verwachtingen zijn zondermeer overtroffen en we hebben er concrete nieuwe ideeën, om nog beter met onze klanten te kunnen samenwerken, aan overgehouden. Top Rico! Bedankt.'

 

rudolfTony Rook
Operationeel Manager MoveBeyond

Dubbel Quote

'Tijdens het kwartaal event van CompaNanny kinderopvang met 100+ collega’s kregen we een interactieve masterclass van Rico over de kracht van het slechte idee en iedereen was super enthousiast. Rico heeft een geweldige positieve energie en wist iedereen met aandacht mee te krijgen in zijn verhaal. Met de focus op groei zijn we de laatste tijden vooral bezig met organiseren en processen en juist die creativiteit is zo belangrijk. Met Rico zijn methodes denk je echt buiten de gebaande laden en ook met zo’n grote groep kwamen er goede ideeën uit waar we mee aan de slag gaan bij CompaNanny. Kortom echt een aanrader om Rico een keer in te huren voor een sessie dat is nou écht een goed idee 🙃'

 

joelFloor Waterreus
Event Manager CompaNanny Nederland

Psst... Ik heb nog véél meer referenties... Bekijk ze hier!

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvend spreker aanvragen